facebook xing

Managementul modern al componentelor-C cunoaşte multe drumuri la care se poate renunţa.

În calitate de „integrated supplier“ le cunoaştem pe fiecare în parte şi – în caz de necesitate - vi le putem oferi pe toate odată. Cu ajutorul unui management de achiziţii unic pentru clienţii din industrie.

Linia directă
+49 (0) 2232 500-0

 

CU CE VĂ PUTEM AJUTA?

Junge spielt im Kies
Reduceţi numărul furnizorilor dumneavoastră la 1

Să urmărim mai întâi următoarea ipoteză: Aveţi în medie 23 de furnizori cu 35 de livrări zilnic. De la serviciul de curierat până la transportul de mare capacitate sunt cel puţin 23 de adrese de contact diferite, 35 de timpi de sosire diferiţi, de 35 de ori descărcare, controlul intrării mărfurilor de x ori, depozitare intermediară cu procedură de distribuţie, coordonarea expedierii şi recepţiei, nenumărate reclamaţii, retururi, regrese etc.

Urmăriţi acum oferta noastră: În viitor veţi avea doar un singur furnizor. Şi acesta se va ocupa de tot. Achiziţionăm, depozităm, livrăm: Lingemann. Avem acces la peste 7.500 de furnizori-sursă pe care îi sortăm în mod regulat şi cărora li se adaugă lunar cca. 25 noi furnizori; în afară de acestea listele articolelor noastre cuprind cca. 4,5 milioane de poziţii – pentru ce să gestionaţi propriile dumneavoastră liste?

Auf dem Feld
Reduceţi stocul şi bazaţi-vă pe noi

Forţă de muncă, suprafaţă, cheltuieli de întreţinere – depozitarea costă. Prima modalitate de a face economie o reprezintă externalizarea depozitării. Cu ajutorul unor sisteme inteligente care se întrepătrund şi conlucrează vă oferim soluţii eficiente de la depozitare prin stocuri în consignaţie sau la prefurnizori până la sisteme individuale shop-in-shop.

Avantajul dumneavoastră: Reduceţi astfel angajamentul de capital al companiei dumneavoastră, scăpaţi de efortul coordonării, savuraţi siguranţa aprovizionării – iar pentru toate acestea noi garantăm.
Folosiţi opţiunile pe care vi le oferim prin experienţa noastră, pe o suprafaţă actuală de peste 10.000 mp, cu un stoc în depozite de peste şase milioane € şi de peste două milioane € în consignaţie la prefurnizori.

A vă informa înseamnă a economisi, cel mai bine direct şi personal.

Junge schaut durch eine Lupe
Procedurile sunt costisitoare

Procedurile sunt costisitoare
Potenţialul cel mai mare de economisire nu îl mai reprezintă preţul per articol, ci reducerea costurilor procedurilor şi structurilor. În timp ce prin negocieri şi achiziţii abile puteţi obţine o economie reală de doar 2-5 %, optimizarea inteligentă a procedurilor duce la o creştere semnificativa a potenţialului de economisire de 15-30%.

Foarte simplu, deoarece structurile şi procesele bine elaborate conduc din start la inutilitatea negocierii poziţiilor individuale. Achiziţiile moderne au ca obiect un tot unitar, fără a se pierde în detalii.

Noi vă oferim procedura. Pornind de la o analiză realizată printr-un concept nou, o structură nouă şi până la îndrumarea completă a managementului achiziţiilor dumneavoastră.

Junge stapelt Münzen
Economisire standard

Resursele şi capacităţile unei companii se pierd deseori din cauza rutinei desfăşurate „standardizat”, dar de obicei din simplul motiv că aceasta s-a rodat şi nimeni nu o mai pune la îndoială. Analizată în profunzime această rutină scoate la iveală componentele ei şi totodată costurile ascunse.

Standardizarea nu înseamnă reducerea calităţii, ci crearea unor structuri. A separa pleava de grâu, care sunt articolele unice, care sunt serviciile speciale, care sunt articolele standard şi mai ales: unde se ascunde posibilitatea cea mai mare de creare a valorii?

Unul din standardele noastre îl reprezintă economia şi pentru aceasta vă punem la dispoziţie resursele noastre.

Mädchen mit gestapelten Kartons
Logistică provine de la logică

În calitate de "integrated supplier" recunoscuţi suntem printre cei mai căutaţi în domeniul managementului achiziţiilor din întreaga Europă. Unii susţin chiar că am fi „primii fără drept de apel”. Dar deviza celor mai mulţi dintre clienţii noştri este: Nu este suficient a face doar achiziţii.

Din acest motiv vă oferim un serviciu de logistică capabil să vă pună la dispoziţie forţa de muncă, parcul propriu, soluţiile de depozitare direct pe teren, livrările la cerere (şi la mărime) în intervalul orar impus precum şi multe altele.

Sistemul nostru este acela cum că noi nu avem unul. Oferim soluţii pur individualizate în funcţie de specificul companiei care se orientează după mărimea şi solicitările clienţilor noştri şi care se adaptează logic. Livrăm către depozite pentru care vă putem oferi şi asistenţă. Sau marfa poate ajunge direct pe biroul beneficiarului.

Orice început este simplu

Să discutăm în ce domeniu vă putem oferi sprijinul.

Transmiteţi-ne solicitarea sau numele şi telefonul dumneavoastră.

Vă vom contacta noi.

*Câmpuri obligatorii

NOUTĂŢI

Vom Händler zum Hersteller: Lingemann präsentiert eigene Produktentwicklung in Heidelberg

Onventis bedankt sich bei Lingemann mit dem "Onventis Loyality Award 2019" für 15 Jahre Zusammenarbeit und stellt die neueste Innovation vor.

Detalii

Die aktuellen Kataloge sind online

Die aktuellen Kataloge zu Werkzeugen, Betriebseinrichtungen und Bürobedarf sind da. Sie können online durchgeblättert oder angefordert werden.

Detalii